Alpha parelles

Què és Alpha parelles?

Alpha parelles és una sèrie de set sessions, dissenyades per a ajudar a parelles a invertir en la seva relació i construir un matrimoni fort.

Nicky i Sila Lee, autors de "The Marriage Book", van desenvolupar Alpha Parelles per a parelles que estiguin buscant suport pràctic per enfortir la seva relació. El curs està dissenyat per a ajudar a les parelles a construir fonaments forts, aprendre a comunicar-se d'una manera més efectiva i resoldre bé les diferències.

Aquest curs en fa en molts llocs diferents, incloent esglésies, llars i cafès, a tot el món.

Per a qui és?

Alpha Parelles és per a parelles que estan buscant enfortir la seva relació. Algunes parelles fan el curs per a invertir intencionalment en la seva relació, d'altres estan buscant adreçar reptes més específics. D'una manera o d'altra, els curs ofereix eines essencials i idees pràctiques per a ajudar a construir una relació per a tota la vida.

Alpha Parelles està basat en principis Cristians però dissenyat per a tot tipus de parelles, amb rerefons d'església o sense.

Què podem esperar del curs?

A Alpha Parelles estareu asseguts a la vostra pròpia taula per a dues persones. Cada curs és únic, però normalment cada sessió inclou: menjar, una xerrada pràctica i un temps de conversa privada entre tu i la teva parella.

No has de compartir res sobre la teva relació amb ningú que no sigui la teva parella. La música de fons assegura que puguis parlar amb completa privacitat.

Sessions

Sessió 1

Enfortint connexions

Sessió 2

L'art de la comunicació

Sessió 3

Resolent conflictes

Sessió 4

El poder del perdó

Sessió 5

L'impacte de la família

Sessió 6

Bon sexe

Sessió 7

Amor en acció

Properes sessions

Vols saber-ne més?

Si vols més informació sobre Alpha parelles, properes sessions o com organitzar-ho a la teva església: contacta amb nosaltres