Alpha

Tothom té preguntes

Creiem que tothom hauria de tenir la oportunitat d'explorar la fe Cristiana, preguntar i compartir el seu punt de vista; sigui on sigui al món.

Comparteix:

Què és Alpha?

Alpha és una sèrie de sessions que explora la fe Cristiana. Cada xerrada tracta una pregunta diferent al sobre la fe i està dissenyada per a crear conversa. Alpha es fa arreu del món i tothom és benvingut. Es fa a cafès, esglésies, universitats, cases - tu decideixes. No hi ha dos cursos Alpha iguals, però normalment tenen tres coses en comú: menjar, una xerrada i bona conversa.

Primer tenim

Menjar

Ja sigui un grup d'amics al voltant de la taula, o una reunió ràpida amb cafè i pastes, el menjar té la capacitat d'ajuntar a gent. A Alpha no és diferent. La majoria de sessions comencen amb menjar perquè és una bona manera de crear comunitat i conéixer-se uns als altres.

Després

Xerrada

Les xerrades estan dissenyades per atraure i inspirar converses. Normalment d'una mitja hora i donades durant un període d'onze setmanes. Poden ser xerrades en viu o amb un vídeo. Exploren els grans temes al voltant de la fe i revelen les bases del Cristianisme, tractant temes des de Qui és Jesús? i Com puc tenir fe? a Com i per què preguem? i Com ens guia Déu?

Seguit de

Discussió

Possiblement la part més important d'Alpha: la oportunitat de compartir idees i pensament sobre el tema, i simplement discutir-les en un grup petit. No hi ha obligació de dir res i no hi ha res que no puguis dir (de veritat). És una oportunitat per escoltar a altres i contribuir amb la teva pròpia perspectiva d'una manera honesta, amigable i en un ambient obert.

Properes sessions

Vols saber-ne més?

Si vols més informació sobre Alpha, properes sessions o com organitzar-ho a la teva església: contacta amb nosaltres