EPV a casa

EPV a casa - #epvonline

Online?

Amb la situació excepcional en la que ens trobem, ens hem vist obligats a suspendre totes les activitats presencials que es realitzen al local de la nostra església.

Però com sabem que la església no es el lloc, sino les persones, creiem que la església no està condicionada a locals ni formats específics.

És per això que hem decidit continuar les nostres activitats en un format 100% online, per a que puguem seguir sent església independentment del lloc on ens trobem.

Què fem?

Cada diumenge, a les 11:00h del matí, ens reunim utilitzant l'aplicació de videoconferència zoom. D'aquesta manera, tots podem participar de la reunió d'una manera activa, com a familia. Tenim un temps de lloança junts, un petita reflexió de la Bíblia i un temps per compartir i pregar uns pels altres.

A més a més, cada dimecres a les 19:00h ens trobem també amb l'aplicació zoom per compartir i pregar uns pels altres, i tots plegats per la situació que estem patim.

Estàs convidat/da!

EPV és per a tothom, així que qualsevol persona està convidada a unir-se a nosaltres, no importa si no ets membre de la nostra església o si no ens ha visitat mai. A EPV hi cabem tots Benvingut a casa, Benvinguda a casa

Com?

Fes click a un dels botons de la reunió a la que vols afegir-te i ja està, des d'un dispositiu mòbil necessitaràs instal·lar l'aplicació zoom, en cas d'utilitzar un ordinador, tens la opció d'unir-te a la reunió des del mateix navegador. Per a més informació, pots consultar el centre de suport de Zoom